fredag 6. juli 2012

Mexican Hot Chocolate


Sommeren i Norge har ikke bare varme sommerkvelder, det er også noen kjølige. På disse kveldene anbefaler vi deg å prøve "Mexican Hot Chocolate". Den er veldig god, og lett å lage!

1. Riv opp Taza Chocolates meksikanske sjokolade. Vi har denne i butikken til kun kr 59 for to plater.
Du trenger omtrent en plate (i overkant av 35 g) til en kopp (omtrent 2 dl). Men her gjelder det å prøve seg fram, dette avhenger av hvor sterk du ønsker at sjokoladedrikken skal være. 

2. Varm opp vann eller melk til kokepunktet. For en tynnere, mer forfriskende drikk, anbefales det å bruke vann. Hvis du foretrekker en tykkere og fyldigere drikk, er melk et bedre alternativ. 

3. Ta væsken av varmen og tilsett sjokoladen. Rør godt slik at sjokoladen ikke fester seg til bunnen. Eventuelle flytende tilsetninger (rum, bourbon, tequila, vanilje) bør blandes i nå.

4. Pisk sjokoladen godt, slik at den blir luftig og skummer. Pisk i omtrent 2 minutter. 

5. Hell i kopper og nyt! 

krus varm sjokolade

Om du vil ha en grundigere beskrivelse, sjekk her.

Andre oppskrifter der du bruker denne fantastisk gode sjokoladen er finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar