lørdag 10. november 2012

Det skjedde i de dager...

Endelig er den populære voksduken med juleevangeliet på plass i butikken igjen!
Duken er en vokset linduk med juleevangeliet trykket på. Den er akkurat som en ordinær voksduk og er bare å tørke av om man skulle være uheldig å søle på. Dette er helt klart julens-må-ha-voksduk! Perfekt til alle anledninger!

Linfargen på duken gjør at duken fint kan brukes både til hverdags og fest. Hverdagsbordet får en fin, men også praktisk og brukervennlig duk. Både små og store kan bruke bordet til ulike aktiviteter!
Når du skal pynte til selskap er duket et herlig utgangspunkt! Fargen er fin og bruke som en grunnfarge til  å pynte de lekreste bord. I de kommende førjulstider er f.eks. rød, lilla og hvitt perfekt! Bland inn julens blomster, som amaryllis, svibler og julestjerner, masse lys i ulike størrelser, kongler og annet du måtte ønske! 
(Vær obs på at duken er litt matt slik at flekker setter seg raskere enn på en glattere voksduk. Flekker med høyt fargeinnhold; ketchup, rød vin, avissverte etc. bør fjernes raskt for å unngå at flekkene setter seg.) 

Kom innom og sikre deg denne duken! Metervare. Kr 389 pr meter! 
Bredde 150 cm.
Om du er sikker på at du skal ha, ta kontakt på tlf 907 34 301 eller på ordre.inspira@gmail.com så gjør vi klar den lengden du ønsker!

VELKOMMEN! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar